Oblepiha yağı

Şifalı bitki oblepiha yaği uzun eşsiz ve mucizevi özellikleri ile ünlü olmuştur. Özellikle değerli olan oblepiha yaği kullanışlı ve yaygın olarak tıbbi ve kozmetik amaçlı olarak kullanılır.
Elde edilen oblepiha yağı sıvı tutarlılık, parlak turuncu-kırmızı renkli, vitamin ve diğer birçok besin çok zengin bir bileşimdir.oblepiha
Yağ, özellikle zengin ve bu A vitamini, hidrasyon ve cildin elastikiyetini guzelleştirir;
E vitamini, cildin gençliğini uzatan;
C Vitamini için, geliştirmek ve elastikiyetini korumak ve diğer bazı vitaminler (B, K, P), aynı zamanda cildimizin sağlığı ve güzelliği korumada önemli bir rol oynamaktadır.
Buna ek olarak, oblepiha yağı karoten, karotenoidler, tokoferol, steroller, yağ asitleri içerir ve … maddelerin listesi uzun süre devam edilebilir. Sadece petrol tüm bileşenlerin bir parçasını oluşturan sayesinde, yaşlanma ve cilt sorunu, kuru bakımı için mükemmel bir araç olduğunu söylenir.
Oblepiha yağı Kozmetik özellikleri:
Oblepiha yağı kullanımı zaten solma, gevşek ve buruşuk cilt için uygundur. Bu sesi, sıkılığını ve cildin elastikiyetini geliştirir gevşek ve aynı zamanda yüzünde mevcut sığ kırışıklıkları düzeltmek için yardımcı olur.
11401487_914516541939257_3346460347049057618_nÖzellikle oblepiha yağı kuru ciltler için tavsiye edilir, genellikle kaba ve pullanma muzdarip. Olağanüstü yumuşatma, nemlendirme ve besleyici yağ ile cilt yaşlanmanın ilk belirtileri ve erken kırışıklıkların oluşumunu engeller.
Oblepiha yağı ve kirik kesik deri pigmentasyonu etkin kullanılir. Örneğin, önemli ölçüde çiller ve diğer çeşitli karanlık noktalar hafifletmek icin etkilidir.
Buna ek olarak, yüz oblepiha yağı deri lezyonları (yanıklar, yaralar, kesik yarık) ve akne de dahil olmak üzere pek çok deri hastalığı (dermatit, ekzema, lupus, mantar, sedef, piyoderma, psöryazi), tedavisi için bir dış madde olarak mükemmel ilactir.
Buna ek olarak, oblepiha yağı göz çevresi dudak bakımı, cilt kullanılabilir, hem de güç ve kirpik güçlendirir.
Oblepiha yağı dış uygulamasi
Diğer birçok doğal kozmetik yağlar aksine, yüz oblepiha yağı saf seyreltilmemiş kullanılması tavsiye edilmez. Bu cilt duyarlılığı ve koruyucu bariyer zayıflama etkileyebilir karoten, oldukça yüksek bir yüzdesini ihtiva olmasından kaynaklanmaktadır.
Kuru, yaşlanma ve sorunlu cilt, hangi akne ve sivilce, farklı türde olduğunda oblepiha yağı her gün kullanabilirsiniz. kolay seçenek – dir.
Ayrıca oblepiha yağı mide yaraları bağırsak yaraları ve bir çok içki organ yaralarında faydali olan mükemmel ürün dır…

mumyailaci.blogspot.com.

Yorum bırakın